úterý 20. října 2009

Den 242.

Úterý

Ráno odvézt holky do školky, doma poklidit, vyčistit potkany, vytřídit větší trička, která Kája nechce nosit a připravit je pro Neny... A čekat, až přijede návštěva :-).

Kristýnka usnula nečekaně brzy a také byla brzy vzhůru. Neny si ráno přispala, a tak za náma holky dorazily až skoro v 1 hodinu. Potkaly se dole s Irčou, která přivezla Káju ze školky...

Karolínka se nemohla dočkat, až přijede Katka s Nenynkou. Dokonce si chvíli hezky hrály všechny tři :-).

Včera na gymnastice se mě ptala maminka Míši, když tak hodně fotím, zda by nešlo jí vyfotit holčičky. Že nemá žádné fotečky na ukazování... Mé srdíčko zaplesalo! Mám vždy radost, když chce někdo fotečky...

A tak jsem dnes Lucce zavolala a spojily jsme focení s venčením dětí a naší milé německé návštěvy :-). Moc jsem si foceníčko užívala. Jen světlo bylo naprd. Děti však úžasné a pózující (Aninka sice nejdřív nechtěla, ale pak jsme také vykouzlily malý úsměv na její tvářičce).

Tak jen doufám, že se fotky budou líbit...








Kája Nenynku zlobila, ta kňourala, že se s ní Kája nechce kamarádit... Ukáply i nějaké ty slzičky, hlavně že nakonec si tu holky krásně hrály a nechtěly jet domů... Tak to bývá skoro pokaždé. Zlobilky naše :-).

A tady Nenynka, která si našla fajn zábavu... Ale dobrý, mokrej hadr, troška jaru a zapnutý topení... A domů jela jako nová :-D.

7 komentářů:

  1. Krásná podívaná! kam ty na ty modelky chodíš? :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky pěkný!!! (gábi, nechceš si tu udělat smajlíky, chtěla bych ti teď sem prsknout tleskajícího)
    Asi se ti vnutím, abysme zkusili focení ještě jednou, třeba se Emička taky usměje ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Gábi, já se stebou taky musím smluvit..máš to fakr bombastický.

    OdpovědětVymazat