pátek 6. března 2009

Den 14.

Patek, Nemecko, Karolinky 4. narozeniny
Dnes v 0:20 jsme dorazili do Hanau. Po kazde takove ceste si rikam, ze priste radeji poletim letadlem. Ja nechapu, proc nemam alespon jedno spaci dite v aute. A to kdyz jsme v 19h vyjeli, spaly okamzite obe. Ovsem jen na hranice. Pak zacalo to spravne toco... Kaja se nemohla dockat, kdy uz tam budeme, Kiki zacala rvat a hazet vse, cim jsem ji chtela zabavit, na zem. Mc Donald to jistil. Protahli jsme si nohy, Kaju uplatili hranolkama a Kiki dostala prso. Cekala jsem prejezd hranic a spanek mych deti. Neeee, ono to bralo grady. A tak znovu zastavit, nakojit... Pocasi bylo take cim dal lepsi. Od Prahy bez prestavky prselo. Jen v Nemecku o dost silneji. Vsude velke nakladaky, sterace to pomalu ani nebraly... Ale jo, dojeli jsme celi a holky to tu nahore jeste rozjely... A uplne nejvtipnejsi bylo, ze nam v loznici zatopili (holt nejsme zvykli na studeny odchov) a objevila se nam u lampicky prvni "VCELKA MAJA". Mela jsem snahu ji dat do sklenicky a vypustit ven... Kdyz jich bylo do rana 5, uz me pocit zachrany presel. Naopak jsem mela hruzu, kde se zase dalsi objevi. Jenda mi k ranu zaletela do vlasu, dalsi dve jsem mela pod perinou... Holt si kluci trubci mysleli, ze je jaro... To by fakt nikdo neveril. Katka rano volala na bytak a tak sem hned poslali nejakeho pana, ktery ty tramy vystrikal, tak snad bude klid.



Pocasi se od vcera nezmenilo, fotka ho naprosto vystihuje. Ale i presto jsme vzaly deti a tatinky a sli do mesta nakoupit nejake ty serepeticky na vecerni oslavu a dali si neco rychleho k obedu. Kristynka se prospala v kocarku a vetsi holky byly jedna protivnejsi nez druha. Snazili jsme se je dat po obede spat, ale bez uspechu. Usnula jsem akorat ja.

Karolince slibila odpoledne teta Katka, ze muze jit s Nenynkou na tanecky. Nemohla se dockat. Ja se bala, ze se nezapoji, ze jim nebude rozumet. Ale byla jsem hrozne prekvapena, jak suverene zacla spolupracovat a nemela s nicim problem. Strasne se snazila a ja ji konecne videla i z jine stranky... Byla jsem na ni pysna, jaka to je sikulka.


Po prijezdu byla oslava. Holky znacne unavene, takze i par scenek bylo. Kaja take chtela kolo... Neny ji ho nechtela pujcit... Myslim, ze tohle nedelaly ani ve 2 letech. To nam tenkrat i zpusobne pozovaly pri foceni :-).

Tak Kaje uz jsou 4 roky. Je to nedelnatko. To byvaji pry stastne deti. Preji ji, aby cely jeji zivot byl stastny, aby byla zdrava a nic ji nechybelo. Abych s ni mela obcas vetsi trpelivost, kdyz je tak neuveritelne uknourana a aby se mely se segrou stale tak rady, jako dosud... Aby mela kolem sebe stale fajn kamarady a hodne pani ucitelky... A proste VSECHNO NEJLEPSI, Kajinko!


Tyhle dve princezny (zname se z dubnove diskuse na rodince), kdyz se pred 4 lety narodily, byly malinke, ze si to dnes uz ani predstavit neumime. Nenynka mela 1850g a 43cm (je z dvojcatek, Taylorek bohuzel umrel kvuli hodne nemocnemu srdicku), Karolinka byla proti ni obrik: 2360g a 45cm. Narodila se o 6 tyndu drive. Megan tusila, ze se v brisku neco deje, ve 2 v noci mi rupla voda. Pamatuji si to, jako by to bylo dnes. Nez jsem sla spat, davali Purpurove reky, mala kopala jako blazen. Ja sla vybilit lednici a pak jsem nevedela, jak si lehnout. Manzel jen pronesl: "V zadnem pripade s tebou v noci nejedu do porodnice!" On snad taky neco tusil. Probudila jsem ho se slovy: "Vstavej, jedeme do porodnice." A on vstal, ani mi neprisel prekvapeny. Pomohl mi sbalit tasku do porodnice, cestou jsme koupili vodu na benzine, zavolali nasim, aby se postarali o psa a mala se nam narodila ve 20:51 vecer, kdyz davali Superstar :-). Byla krasna a zdrava... A prvni jarni den nas propustili z porodnice...




2 komentáře:

  1. Karolínko,
    přejeme Ti všechno nejlepší !!!!! Hodně zdravíčka, štěstíčka, hodnou sestřičku a rodiče a prostě celý skvělý 4.rok, ale i ty další.
    MMCH: Gabruš, když chodíš na tu rodinu, nechodíš taky na leden 2008?

    OdpovědětVymazat
  2. Kaja dekuje za pranicko... Na leden 08 nechodim, Kristy se mela narodit v unoru 08, tak chodim tam.

    OdpovědětVymazat