středa 24. června 2009

Den 124.

Středa
Dnes přijela na návštěvu Evička s Lucinkou. Měla jsem radost, že se holky ozvaly. U nás už nebyly dlouho. Prťavky si pohrály (Kiki začíná přestávat ustupovat, a tak bylo občas i veselo :-)) a my nad kafíčkem pokecaly.
Aleš sjel v poledne pro Karolínku. Dnes vyzvedl i Natálku (alespoň něčím můžu vrátit Irče to její starání se o holky) a přivezl je k nám. Holky hučely, že chtějí jít ven, a tak jsme vyrazily alespoň na krátkou procházku. Zmrzka měla v tomto počasí zavřeno, tak nepohrdly lízátkem. Irča si mohla alespoň odpočinout po noční inventuře...

Dnešek byl takový hrozně unuděný a utahaný... Počasí tomu odpovídá. I holky místo aby si hezky hrály, tak z nudy hlásily, že mají hlad... A já mazala jeden chleba za druhým. Irča pak žasla, že Naty jedla chleba s pomazánkovým máslem :-). A jak do ní padal!
Manžela mám zase někde v terénu a v TV dávají velké kulové... Asi si půjdu vzít knížku do pelíšku...



1 komentář:

  1. Musim se priznat, ze zavidim Kaje a Kikce vsechny ty kamaradky u baraku. To my tady vubec nemame. Ale doufam, ze az na podzim bude hotovy ten barak naproti nam, tak ze tam budou rodiny s detma.

    OdpovědětVymazat