pátek 19. února 2010

Den 364.

Pátek

Dnes jsem byla ve školičce s Luckou moc jsem si to užila :-). Bylo jedenáct dětí + tři erární. Udělaly jsme jim diskotéku, nechaly je vymalovat kočičku dle vlastní fantazie... Prostě to bylo moc fajn...

V půl druhé k nám dorazila Andy se Šárčetem a pusa se nám nezastavila :-). Měla jsem v plánu nafotit děti v úžasném kostýmu berušky, ale nakonec si na hlavě nechala tykadla jen teta Andy :-). Děti nespolupracovaly. Jsem ráda, že nám návštěva konečně vyšla!!!

Se sousedkou je to snad vyřešené, tak mi spadl kámen ze srdce. Teď jen, aby to fakt vše bylo tak, jak mi její dcera slíbila. Sousedka za mnou byla, plakala... Něco o "nechuti k žití" říkala, ale včer se u nás stavila tchýně (oni v tomto vchodě bydleli také) a říkala, že tyhle její řeči moc dobře zná, že to tak bývalo vždycky, tak ať si z toho nedělám těžkou hlavu... Někdy člověk fakt nechápe. Musím se tím přestat zabývat, hned budu mít lehčí spaní :-).



7 komentářů:

  1. Teta Andy je statečná beruška, hezká fotka( vlastně hezké, všechny jsou hezké) A vyděračské řeči si vážně člověk nesmí brát k srdci, to má tchýně pravdu. Člověk sice nikdy neví, ale lépe je si to nebrat. Takže lepší spaní přeji:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Téééda. Tetě ANdy to v novém účesu a s beruščíma tykadlama slušíííí.
    Holčičky jsou jak andílci. Krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  3. Obě seděly na nočníku :-))) a tvořily hodnoty...

    OdpovědětVymazat
  4. Hodnotu vytvořila jen ta moje..teta gabča soudí....že jí živíme něčím, nepoživatelným:-))))

    Děkuji za pochvalu tykadel:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Kočičky jsou krásné, ty co samy samy vytvářely nočníčkové hodnoty "o)
    A Andy má krásnou fotku, Gábi je prostě profik

    OdpovědětVymazat
  6. U nás se zatím furt tvoří hodnoty jen do plen popř. do gatí. A to jsme o dobrého čtvrt roku starší :o)
    Ale Hana měla blok kadit dva roky, tak já na Tyranku raději moc netlačím. Očividně ji to tvoření hodnot dělá potíže. Co já to mám za děti...

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu krásné fotky! Holčičkám i Berušce to moc sluší. Kočičky jsou taky nádherné:-)

    OdpovědětVymazat