středa 17. února 2010

Den 362.

Středa

V nouzi poznáš přítele...

Dnes bylo ráno jako každé jiné. Jen Aleš nejel do práce, ale na krev a na rentgen (který nakonec nebyl, neboť jim nefungoval) a já šla pak s holkama do MUMové školičky.

V 11 hodin jsem začala cítit, že mě opět začíná bolet hlava. Bolela víc, než v pondělí. Silou vůle jsem ještě s holkama vyvenčila Megan a zašla si do lékárny pro paralen... Doma to na mne dolehlo. Myslela jsem, že umřu. Dokonce jsem se začala dávit a chuděrky holky nade mnou stály a nevěděly, co dělat.

Vzala jsem telefon a zavolala Radce, že dnes opět gymnastiku nedám. Když mě slyšela, řekla, že hned dorazí k nám. Zlatíčko moje!!! Tak moc mi tím dnes pomohla... Holkám jsem nebyla schopná dát ani oběd, uspat Kikču bylo nad mé síly... A tak jsem jen vyndala z mrazáku pizzu a zavřela se do ložnice a během chvíle nevěděla o světě.

V půl čtvrté jsem se vyhrabala z pelechu. Hlava bolela, ale už se to dalo vydržet a dokonce chuť k jídlu se dostavila. Zjistila jsem, že Radka holky nejen nakrmila, ale že i Kikču uspala!!! A jaké bylo mé překvapení, když jsem rychle cvakla naše okno v jídelně, abych měla alespoň jednu provizorní fotku do blogu a při stahování oné jedné fotky na mě vykouklo rovnou několik dnešních fotek :-). Takže i focení dnes za mne zvládla teta Radka!!! Díky, díky, díky!!! Snad ti to budu moci jendnou oplatit!





PS: Snad ta moje bolest hlavy přinese konečně to jaro k nám!!!

11 komentářů:

  1. Jejda :-(
    Kdyby vám nevadila mírná rýma, můžeš dát zítra holky k nám (nebo tedy spíš Aleš), jestli ti bude blbě...

    OdpovědětVymazat
  2. to si chudák..,nebo nový druh šamana přivolávajícího jaro???

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, já doufám, že už se to opakovat nebude!!! 2x do týdne je už tak moc! :-) Většinou ta moje bolest hlavy značí nějakou změnu počasí, takže, Marci, doufám, že už ten bílej sajrajt zmizí a přijde jaro!!!

    OdpovědětVymazat
  4. kamarádka je skvělá!

    lobuju taky za jaro a nebolehlavy...

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj!
    přeju, ať hlava už nebolí, to musí být hrozný. Pendula

    OdpovědětVymazat
  6. A není paralen na tu bolest příliš slabý? Když mě vezme migréna, musím sáhnout po silnějších dávkách. Nicméně soucítím, bolest hlavy dobře znám. A přeji, ať rychle zmizí. A jestli jako bonus přijde jaro, bude to super:-) A kamarádka je fajn, takových je třeba:-)

    OdpovědětVymazat
  7. JJ, paralen je slabý. Já si doma rovnou zobla Ibalgin, ale měla jsem pak hned pocit na zvracení :-(. Holt jsem si ho vzala pozdě. Po probuzení jsem si zobla ten paralen a do hoďky mi bylo dobře. Pro mého muže je to "zázračný lék", tak jsem na něm také vsadila :-).

    OdpovědětVymazat
  8. Na jaro je jeste casu dost. vzdyt je preci unor. Ostatne za Prahou je skoro metr snehu :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ja mela dnes take pekny bolehlav :-( Tak at uz je ti lip !!!

    A pozor! U Kutaliku je Paralen OPRAVDU NA VSECHNO :-)))

    OdpovědětVymazat