čtvrtek 11. února 2010

Den 356.

Čtvrtek

Kája dnes namalovala pro tetu Jarku obrázek. Kdo by nepoznal, tak to je naše famílie :-). Tak vám nevím, zda jsme vážně tak ulítlá rodina :-D.

Zvláště si všimněte té hvězdy na čele. I tatínek je za princeznu (nebo spíš prince). A dostal mě ten barevný melír u Káji a Kikči :-). To bude mít teta radost...



Kája mi dnes také řekla, že až jí bude 12, tak může jet do Anglie a stát se mušketýrem. To ona by prý moc ráda! :-) Není nad krásné dětské sny...

Pak je tu další dobrá zpráva - Hopsi začal přibývat na váze. Atb asi zabrala, víc mu chutná a už nezdrhá. Už váží 425g (měl v pátek 400g).

Dopoledne jsme se stavily v MUMu. Opět fotit a řešit ples... Když jsme pak šly venčit Megan, zašly jsme za sousedkou do trafiky. Práskla mi, že čeká miminko :-). Tak mám radost! Konečně nebudu v našem vchodu jediná "matka".

No a teď jen čekám, s čím přijde večer Aleš domů. Má schůzku s jednatelem firmy o jeho nové smlouvě. Chtějí mu zhoršit podmínky :-(. Chtěla bych to vidět tak pozitivně, jako naše babí, která pronesla, že to nevadí, že si to Aleš dorovná tím invalidním důchodem... Já bych vážně někdy potřebovala mít náturu Aleše mamky :-).

6 komentářů:

  1. Kája má fantazii...,zelený melír je in.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká rodina, a cesta do Anglie s jasným cílem je také pěkná představa. Babiččin optimismus je krásný, ale určitě usnadňuje život. Tak ať má pravdu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Kájo ty jsi namalovala krásný obrázek. Mráz nemráz, sníh nesníh,ty cítíš rozkvětlé květiny na louce. To bych se moc chtěla od tebe naučit

    OdpovědětVymazat
  4. Kaja nema chybu, ... a ty uz setri, cesta do Anglie bude draha :-))) ...

    A mas neco u me na blogu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. No babí má evidentně smysl pro humor..už jsi zjistila jak je to s tou OSVč? a obrázek je moc pěkný...všimni si, že postavy mají už pět prstů..docela dobrý ukzatel vývoje dítěte....kresba na úrovni..na fakultě by ti z toho vyčetli úplný divy..já to neumím:-(
    zajímavý je, že táta s maminkou jsou stejně velký...svědčí to tak trochu, že u vás není tatínek ten, kdo naprosto jasně nosí gatě:-) a kája si s vámi moc nezadá:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tatínek je víc nohama na zemi než maminka :-D...

    OdpovědětVymazat