pátek 29. května 2009

Den 98.

Pátek
Dnes ráno jsem nebyla schopná se probudit. Představa, že musím rychle vypravit Káju do školky, vyvenčit psa a nejlépe ještě Káju odvézt (manžel toho v noci moc nenaspal, a tak ráno nebylo v mých silách ho probudit), mě přimněla k tomu, že jsem vzala telefon a Káju ze školky omluvila. Protáhla si buzení o půl hodiny později a spala dál. Každá minuta byla dobrá...
Dopoledne jsme byly v MUMuové školičce. Jako každý pátek byla plná holčiček a jen jednoho chlapečka... Vyráběli jsme sluníčko z krabiček od sýrů :-).

K obědu si Kája přála krupicovou kaši. Nikdy ji nemohla pozřít a poslední dobou by ji jedla klidně každý týden. Já si k ní přikusovala zbytek jahodových knedlíků. Sladké jídlo si už dlouho nedám... A pak jsme všechny zalehly a spaly a spaly...
Venku prší, přímo leje. A tak jsme zavřené doma, srazík s holkama ze ZŠ padnul. Měly jsme se sejít u Evy na zahradě... Tak snad jindy.

Volal děda Kůťa, že má zase nového poníka a zda nechceme přijet. Zítra tedy vyrazíme směr Chlístovice. Asi bude potřeba sbalit gumáky a pláštěnky :-).

PS: Dnes se tetě Káje narodil malý Mikuláš. Tak má Mája a Filípek malého brášku. Gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka. Ať je to pohodové miminko!

2 komentáře:

  1. Holky jsou jako dve slunicka.
    A uz se tesim na zitrejsi fotky noveho ponika.

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Gabro portréty princezen jsou parádní ;o)

    OdpovědětVymazat